Baráž: Švrček kutladı Gordie Howe Hattrick

EnguLizyoN

New member
Sanki Hani, K altındaki ekstra lig düellolarından sahip olma alışkanlığından kurtulamadı. Olomouc'da hokey ve hatta Jan's Hills'in hitinin yazarı bile kullanmak istemediğinde, bir CL gibidir. Ve o da bu rolden düşmedi. Sonunda, Jan Strej'i yakaladı, onunla yaralarla kurulmuştu ve sonra buz üzerindeki bıçaklarla karşılaştırdı. TM, Efsane Gordie Howe adlı hokeyde eşsiz Poin'i tamamladı, çünkü Olomouc'un diğer hedefinde ikinci yardımını verdi.

Bugün sıcak tüpün doğum günü çocuğu ve vdl olarak RNO'yu kaldırdınız mı?
Bunu yerine getirmedim, ama sanırım BT idi.

Teyze türünde yapamayacağınız, vai tonci pl bir ani birbiri ardına nasıl ve ağlıyor?
Uzun zamandır görmezsek, görmediği ve hedef görmediğinde, GEM'e son verebilirim. Güzel başladı.

Jihlava'dan Adam Beran hedefinde Olomouc Dotr'dan Jan Ka. Solda Matj Vovsk var.

Ancak bu zamana kadar Vera'ya benziyordu, acı çekti.
Oldu. İlk teyze Ometo'ydu. MSCI ve PL'ye ulaşmak, TRV üzerinde bir kavrama yakalamak komik değil. Buna ek olarak, buz Patn'dı ve sen yorgunsun. Bunu Konen Teyze teyzesinde başlattık ve MT'yi öğretmek istediğimiz oyunun NS parametrelerinden aldı.

Gerçeğin amacı Olomouc bacaklarını suçlamaya yardımcı oldu. TM bir conenst -stom oldu mu?
Ne kadar süredir oynamadınız, bu yüzden barış ve benlik saygısı arayacaksınız. Ve VM D İlk GL. Sonra m gibi sinir bozucu görünüyordu.

Vom'daki bir savaşta doruğa ulaştın, Gordie Howe'nin şapkasını tamamladın. Doğru olanın DNENCH 39 doğum günü partisi var mıydı?
Her zaman durumdan kaynaklanacağı gibi dolu değildi. ATN'ye, onları düellolarda ve arvtkch'de bile bulamadığımızı ve burada sırada herhangi bir uspt olmadığını bize bildirdik.

Ön bir hedefi vardı. Soldan Olomouc'dan Petr Fridrich, Olomouc'un bir yılı, Jihlava'dan Matj Vovsk, Jihlava'dan Adam Beran ve Jihlava'dan Patriks Ozols'tan.

Hızlı süreç öldürülen Menm Jan Strejk ile çok arvtka oldu
İkimiz de ikisini de puanladık, Procece'in yerini aldık ve düştük. On saniye ve çekimden sonraydı.

Hedefe saldıran ve Strkanice'e giren Frederick'ten intikam aldınız mı?
Orada aradılar ve bu bir durum görmeye çıktı. Frigo Pat K Hrm, NKM ile birlikte değil puan almak zorunda. Bu bir çocuğa kadar kalır.

Geçen Ocak ayında son GL'yi verdin, NJ'yi hiç hatırlıyor musun?
Tüm gly'imi hatırlıyorum. (Spune) Gerçek? Hiç, Netum!

Umarım bir DOMC ATNU verirsin

Keşiş kesinlikle açıkça açıktı. Jan Tomajko memnun, Viktor UJK SMen. Aynı salonda iki hevesli düello neye benzeyeceği tartışmasının alt kısmı, yerli bir Jihlavan olarak yolda olacaklarsa, sabit bir TV kesinliğini kaybetti. Umarım ev kabini temizledi ve buz için kısa bir yol var! Ve olacağız Vai StDak, E Evet? Sedcm Tomajek'in yanında Udika'ya uygun. Sadece, olacağı gibi, sarhoş sadece eğlendirilmiş ve bir orospu Domec'i ittim. Biz ve biz bunu yapmalıyız, SMVE UJK ile kapalı olacak.

Srie yolda 2: 0, Teto Duel'e nasıl gidiyor?
İlkini almak için ilk kez, ikimiz de onları kazandık, ama herkes çatal, bir TK olduğu için. Pazar günü 0: 0'da soracağız ve Teyze, Teyze, Teyze LPE'ye girmemiz gerekecek.

Sezondan sonra Bari'yi nasıl okursunuz, Stkn'yi kaçırdığınızda ve en altını diziye gitmediniz mi?
Diz yaralandım, Ocak fişinden HRT yapamadım. Bu tekrar ve şimdi emmemi sağladı.

Sonbaharda bir an için finalde olan Komet'te atladınız. Başlığın IU VS tarafından yazılıp yazılmayacağını öğrendiniz mi?
Hepsini alıyorum! (Spune)

Deneyim yaşadım. TM Mn OT'dir.
Şu anda HRT Finle, Karie'de oynadığım yaklaşık ikiye alışkındı. Bar M, birincisiyle tanıştı. Ama birbirleriyle karşılaştırırdım, oyunun bir torku var. Sadece motivasyon başka bir olumsuzdur.

Takka Pomh Stadyumu mu satıldı?
Dövüşe uygun DVM NM. Extraliga Patme'de olduğumuzu, bu lamasiklerde olduğumuzu suçlamalıyız.

Yarışmaya bir nokta al