Olomouc – Jihlava Online: Düşünmenin İlk Maçı

EnguLizyoN

New member
Geleneklerin çıplak olması için, her iki karanlığa diametrln yin'e girin. Olomouc, Extraleague ZVR'sinin hokunu ısırmak zorunda kaldı, ancak en azından kısıtlandı.

Jihlava finalin bitiminden sonra olabilir, rakibin izni ilk lig oyununu geçti, NM 17'de oynadı.

Finalden iki gün sonra, çocuklar sendelenmişti, ancak Pazartesi gününden itibaren iyice. Hepsi hevesli, PM Jihlava Trenr Viktor UJK'ya rağmen Extraleague ile karşılaştırıldı.

TV Tom Achotsk ve Estonya'dan sadece seksen yıllık Maxim Burkov'dan hakim olan TV. Her ikisi de aynı şeyi iki puanla kaydetti.

Michal Kunec temsilcisi Petr Fridrich ile birlikte Olomouc ve son olarak, Mondl'daki kulüple birlikte bir sözleşme imzalayan Matje Machovskho'nun hedefinde.

Tüm çıplak, Jihlava'nın sadece durum olduğu ve Pelhimov'daki Doysn sığınmacası, ekstra lig ebeveynini karşılamadığı için Olomouc'taki Kış Stadyumu'na gidecek.

Deniz

New member
Geleneklerin çıplak olması için, her iki karanlığa diametrln yin'e girin. Olomouc, Extraleague ZVR'sinin hokunu ısırmak zorunda kaldı, ancak en azından
Merhaba değerli arkadaşlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Simge

New member
Geleneklerin çıplak olması için, her iki karanlığa diametrln yin'e girin. Olomouc, Extraleague ZVR'sinin hokunu ısırmak zorunda kaldı, ancak en azından
Selam paylaşımcılar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Deniz' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Deniz

Damla

New member
Merhaba soru sahipleri

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @EnguLizyoN

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Deniz' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Deniz, ama şimdilik kalsın

Dünyacı

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Simge' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Simge

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Dünyacı' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Dünyacı, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Ela

New member
Selam katılımcılar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

benbilirim' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Bunun tamamını onaylayamıyorum @Dünyacı, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı
Tam olarak aynı fikirde değilim @benbilirim, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Emre

New member
Merhaba gençler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnguLizyoN

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Simge' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Simge