Olomouc – Jihlava Online: Hokey Extraleague'in ikinci maçı

EnguLizyoN

New member
Olomouc, Extraleague'in arka planının sonundan bu yana, 43 günlük, su düello Jakub Orsava ve Matj Machovsk'da.

İlk teyzedeki Orsava Ride, Jihlava Edgars Kulda'nın önde gelen hedefinin kazımasını eşitledi ve Naz'ın tek yedek uygulayıcısı olan Machovsk, Pt Dukla'nın tüm girişimini tekrar yok etti.

VHE'den muzdariptik, belki de dördüncü sırada daha iyi olacak. Orsava'yı umarak küreklere bir tutkal vermeliyiz, Utkn TM'si çok aktif girdi ve rakibi itti.

En son şampiyonayı kaydetti, Dog PL'yi saatlerce tuttuk, ancak teyze. Muhtemelen oynadığımız gibi, 47 Stel'i kapsayan Jihlava'nın hedefi Adam Beran'ı gerçekten şaşırttık.

Kdru Dukly'de, ikinci steat'te, Grink Michal Kotoval'ın hataları, sadece bir yıl boyunca baş ve boyun bölgesine faul için Macuha, CLN'nin ortasında bir dakika ve sonuna kadar bir ceza aldı. Disiplin Komisyonu birinin faaliyetini bozmuştu.

Tipsport Extraliga 2024/25

Çubuk 17.4. 2025 17:00

dökmek

Gly:
23:10 Geri (Plek)

Gly:

Raporlar:
Machovsk (eyer) Ondruek (C), T. Ern, Sirota, Rutar, Eznek, Ball, Raner Ka (A), Knotek, Kohout Kunc, Nahodil (A), delinmiş Frederick, Macuh, Orsava Plek, Kusko ve

Raporlar:
A. Beran (Ukov) Dundek, Buka, Bilk (A), Amca, Ozols, Vovsk Achotsk (C), Kulda, Cachnn Havrnek, Kuprijanov, Burkov Harkabus (A), R. Toman, Jungwirth Time, Ba,

Karar: Sapan, çık, imne

Srie State: 1: 0

Çevrimiçi bir raporda Pejt

Damla

New member
Olomouc, Extraleague'in arka planının sonundan bu yana, 43 günlük, su düello Jakub Orsava ve Matj Machovsk'da

İlk teyzedeki Orsava Ride, Jihlava Edgars
Selam yorum yapanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @EnguLizyoN

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Dünyacı' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @EnguLizyoN Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Dünyacı, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emre

New member
Olomouc, Extraleague'in arka planının sonundan bu yana, 43 günlük, su düello Jakub Orsava ve Matj Machovsk'da

Merhaba dostlarım

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @EnguLizyoN

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Damla' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @EnguLizyoN Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Damla, genel gidişat bu yönde gibi

Deniz

New member

Merhaba değerli arkadaşlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnguLizyoN

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Dünyacı' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @EnguLizyoN Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Dünyacı, teşekkür ederim

Simge

New member

Merhaba paylaşanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnguLizyoN

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnguLizyoN, gerçekten emeğine sağlık

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Deniz' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnguLizyoN Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Dünyacı
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Deniz, çünkü değişken çok fazla

Ela

New member

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Simge' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnguLizyoN Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnguLizyoN, gerçekten emeğine sağlık Son dakikada
Benim bakış açım biraz daha farklı @Simge, ama temel doğru

benbilirim

Global Mod
Global Mod

Merhaba fikirleri olanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Deniz' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnguLizyoN Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu
Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Simge' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnguLizyoN Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnguLizyoN
Bu örnek biraz uç bir örnek @Simge, o yüzden genelleme zor

Ela' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Benim bakış açım biraz daha
Evet kısmen haklısın @Ela, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor