Olomouc, NBL çeyrek finallerinde, Pardubice'nin saldırısı kesinlikle CARTER'ı kesti

EnguLizyoN

New member
Olomouc bölgesinin bir diğer rakibi geçen yıl OPAVA şampiyonu olacak ve bu da üstyapı sonrası ikinci oldu. Nymburk'un savunma şampiyonu, USK Prag üzerinden ön turdan ilerlemeyi kazanan Ostrava ile oynayacak. Daha önce, çeyrek final Písek – Děěín ve Brno – ústí nad Labem'in çeyrek çiftleri biliniyordu.

Pardubice, üçüncü çeyreğin başında dokuz puan öne geçti, ancak ev sahibi takım 41: 47'den on noktalı bir kordon gösterdi ve rakiplerin öne geçmesine izin vermedi. Son on dakikanın başında, Hanaks'ın 12 puanı vardı.

Klakson'dan dört saniye önce, Jan Šotnar'ın koğuşları, üç Martin Nábělek sayesinde bir puan farkını azaltmayı başardı, ancak konukların hızla faul yaptığı Noah Carter, Olomouc bölgesinin galibiyetini cezadan sigortaladı.

Olomouc'tan Jacob Evans, Pardubice ile ön turda sona eriyor.

Olomouc ile ön turun üçüncü maçında Pardubice'den Martin Náběerk.

Pardubice teknik direktörü Šotnar, “Hayal kırıklığına uğradık. Militanlık açısından kötü bir performans vermedik. Üçüncü çeyrekte, sonun başında bile başarılı olmadık. Bu maçta ve ilerlemeye oldu. İyi bir sezon geçiren bir rakibe rastladık, sonunda ev takımındaki bireylere karar verdi.” Dedi.

Yakın zamanda NBL'nin en kullanışlı oyuncusu tarafından açıklanan Olomouc Carter'ın sürücüsü 22 puan verdi. Konukların en golcüsü, sekiz üçlüden beşini değiştiren setin 16 puanı ile oldu.

Basketbol League of Men

3. Maç:

Olomouc – Pardubice 78:75 (17:20, 36:43, 51:48)
Çoğu nokta:
Carter 22, Wright 17, Wertz 16 – Nábělek 16, Ahmad 14, Beyaz 13. Serinin son durumu: 2: 1.

Yarışmaya bir nokta seçin

Simge

New member
Olomouc bölgesinin bir diğer rakibi geçen yıl OPAVA şampiyonu olacak ve bu da üstyapı sonrası ikinci oldu. Nymburk'un savunma şampiyonu, USK Prag üzerinden
Merhaba üretim tutkunları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz

Dünyacı

Global Mod
Global Mod
Olomouc bölgesinin bir diğer rakibi geçen yıl OPAVA şampiyonu olacak ve bu da üstyapı sonrası ikinci oldu. Nymburk'un savunma şampiyonu, USK Prag üzerinden
Merhaba merak edenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Simge' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Kısaca söylemek gerekirse @Simge, konu henüz kapanmış değil

Ela

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

@EnguLizyoN, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Dünyacı' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Kısaca söylemek gerekirse @Simge, konu henüz kapanmış değil
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Dünyacı, göz ardı edilmemeli

Emre

New member
Merhaba yeni gelenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @EnguLizyoN

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Simge' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Simge

benbilirim

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnguLizyoN, gerçekten emeğine sağlık

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Ela' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar @EnguLizyoN, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bence bu işin
Fikir güzel ama eksik kalmış @Ela, birkaç örnek daha iyi olurdu

Dünyacı' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Kısaca söylemek gerekirse @Simge
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Dünyacı, çünkü değişken çok fazla

Emre' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @EnguLizyoN Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu noktada biraz
Burada sana %100 katılamam @Emre, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var